Δηλώσεις μαθημάτων

Δηλώσεις μαθημάτων

Οι δηλώσεις μαθημάτων για το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021-2022 θα γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://classweb.uoi.gr από την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 έως και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.


Η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές οφείλετε να ελέγχετε τη σωστή υποβολή της δήλωσής σας. Προτείνεται η αποσύνδεση από το σύστημα και η επανασύνδεση, ώστε να διαπιστώνεται η έγκυρη υποβολή της δήλωσης στο χρονικό διάστημα που το σύστημα παραμένει ανοικτό, δηλαδή από 9/11/2021 έως και 21/11/2021.

Αφού αποστείλετε τη δήλωση, παρακαλούμε να ελέγξετε την κατάσταση δήλωσης, η οποία πρέπει να είναι «Υποβληθείσα» (όχι «Πρόχειρη»).

Οι επί πτυχίω μεταπτυχιακοί φοιτητές στο ίδιο χρονικό διάστημα θα κάνουν δύο (2) δηλώσεις μαθημάτων. Στην πρώτη (2021-2022 ΧΕΙΜ) θα δηλώσουν τα μαθήματα που διδάσκονται/εξετάζονται κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο, ενώ στη δεύτερη (2021-2022 ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΧΕΙΜ) τα οφειλόμενα μαθήματα που διδάχθηκαν/εξετάστηκαν σε προηγούμενες περιόδους εαρινών εξαμήνων (με την προϋπόθεση να έχουν δηλωθεί στο παρελθόν), καθώς και τη Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο